Vår research-metodikk

Vårt mål hos Nettlageren er at du skal finne de mest utfyllende, saklige og hjelpsomme anmeldelsene av ulike verktøy. Derfor er det viktig for oss at du også vet hvordan vi vurderer ulike virkemidler som del av vår prosess. 

For det er liten tvil om at det enorme utvalget som finnes på markedet i dag – fort kan gjøre det vanskeligere å velge. Vi har vel alle vært der på et tidspunkt? Du har behov for et pålitelig verktøy, men ønsker ikke bruke en formue.

Nedenfor har vi lagt opp hvordan vår prosess foregår, så du med trygghet kan velge de beste løsningene for dine prosjekter. 

Nettlagerens metodikk

  1. Testing – Det første vi gjør før vi skriver en anmeldelse er å teste produktet. Her er vi all-hands-on og måler prestasjoner ut fra en omfattende liste med kriterier. 
  2. Lag en demo – De fleste verktøy vi anmelder på denne siden lar deg produsere noe. Vi oppretter derfor et demoprosjekt på alle tjenester vi anmelder. 
  3. Pris og liten skrift – Ingenting er mer irriterende enn lokkepriser. Vi går derfor gjennom alle priser og tilbud, samt det som skjuler seg i liten skrift. 
  4. Intern presentasjon – Når vi har gjennomført de innledende rundene med testing, så er det på tide med den første dommen. Prosjektet blir presentert internt og gjennomgår ytterligere testing. 
  5. Sammenligning – Dersom et produkt har kommet hit, så betyr det at brukeropplevelsen besto den første testen. Da er det tid for en sammenligning mot lignende produkter på markedet. 
  6. Skrive anmeldelsen – Nå er all informasjon på bordet, og vi er klare til å skrive anmeldelsen. Her ligger fokuset på produksjon av lettleselig, men også informativt strukturert tekst. 
  7. Intern dom – Dette er kanskje det mest brutale punktet av alle. Når anmeldelsen er ferdig skrevet, så er det på tide med intern gjennomgang og tilbakemelding. 
  8. Ranking – Når alle tilbakemeldinger er lest, innholdet tilpasset og anmeldelsen klar – så er det tid for endelig karakter. Dette hjelper oss, og dere lesere å se hvordan produktet har gjort det under en helhetlig vurdering. 
  9. Oppdateringer – Det skjer stadig noe nytt med tjenester vi har omtalt på Nettlageren, noe som betyr at også innholdet vårt må oppdateres. Derfor vil du alltid finne oppdaterte anmeldelser som får med seg siste nytt. 

Hvordan tester vi produkter?

Dette avhenger av hva vi skal skrive en vurdering på, men vi har utarbeidet omfattende lister med opptil 20 kriterier et godt produkt skal oppfylle. Her kommer universale punkter som pris, kundeservice og brukeropplevelse inn – men vi tester også funksjonaliteter som er individuelt til den tjenesten vi vurderer.

Våre viktigste punkter

Målet med Nettlageren er at du skal finne frem til de beste løsningene uten å måtte bruke timevis på undersøkelser. Derfor bygger vi alle våre artikler på noen sentrale punkter for å gjøre dette så enkelt som mulig. De kjernefunksjonene vi alltid vurderer er derfor;