Om oss

Nettlageren har sitt utspring i Axel som selv var på jakt etter en enkel måte å lage en hjemmeside på. På denne tiden fantes det ingen gode ressurser for dette på norsk, noe som endte med at Axel selv måtte gjøre omfattende undersøkelser. Det var dermed liten tvil om at behovet for en norsk kilde til informasjon var stor, og dette ble starten på Nettlageren.

Det som startet som den personlige bloggen til Axel har siden den gang utviklet seg til å bli en av de mest detaljerte veiledningene for nettsidebyggere i Norge. I dag kan vi by på et detaljert utvalg artikler, anbefalinger og veiledninger som alle har til hensikt å gjøre det lettere for deg å velge. For det finnes hundrevis av plattformer og nettsidebyggere, men dette betyr ikke at alle er like godt egnet. 

Våre testere har derfor brukt hundrevis av timer på testing, undersøkelser og sammenligninger for å finne frem til de absolutt beste produktene. Dette har også gjort dem til noen racere på det å bygge nettsider, så her sitter kunnskapen godt i veggene. Det å utforme din første nettside kan uten tvil være en skummel oppgave, men med de riktige verktøyene mener vi at dette bør være overkommelig for alle.  

Målet

Når Axel først startet Nettlageren var ønsket bare å hjelpe andre som hadde behov for en rask innføring i det å lage en nettside selv. Imidlertid utvidet dette seg fort til å bli en plattform for Axel til å dele sine omfattende erfaringer og kunnskap, noe brukerne etterhvert at nyt godt av. I dag er Nettlageren en av de mest detaljerte sidene for deg som vil lage din egen nettside. 

Det som begynte med enkel veiledninger for nettsidebyggere, dekker i dag nettbutikker, hjemmesider, blogging og dropshipping. Vårt mål er å vise hvor lite komplisert en nettside kan være, og at dette virkelig er noe alle kan få til på egenhånd. Nettopp derfor har vi vært nøye med utvalget av produkter vi omtaler på nettsiden vår, og unngått alle kompliserende mellomledd. 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Markedet for nettsidebyggere og bloggplattformer har økt kraftig de siste årene, men dette betyr ikke at alle er like gode som de påstår. Her har vi funnet vår nisje som kniven som skjærer gjennom støyet. Vi tar på oss jobben med undersøkelser, kvalitetssikring og kontroller, slik at du så lett som mulig kan velge det verktøyet som passer ditt prosjekt. 

Resultatet er noen av de mest dekkende veiledningene på norsk. Vi tar utgangspunkt i de produktene som påstår å være tilpasset nybegynnere for deretter å sette dem til den virkelige testen. Er dette faktisk produkter som gjør det mulig å lage en god nettside uten koding, eller blir resultatet noe lignende det skoleprosjektet vi hadde i 7. klasse? 

For selv om det kan være flere årsaker til at du trenger en nettside, vil behovet for at den skal se profesjonell ut, alltid være til stede. Derfor er det viktig at verktøyene vi anbefaler faktisk evner å fremstille gode nettsider, ikke bare en rask løsning som ser masseprodusert ut. 

Hva skiller oss fra andre?

Etterhvert har det dukket opp en rekke nettsider som tilbyr informasjon om webdesign på norsk, men vi skiller oss fortsatt ut fra de fleste. Dette er gjerne enkle nettsider som tilbyr en forenklet introduksjon til emnet, mens vi har fokusert på dybde i våre veiledninger.

Et typisk tegn på dette er at vi ikke maler et perfekt bilde, men heller trekker frem både gode og dårlige sider med alle produkter vi tester. Vi tviler på at det finnes et perfekt verktøy for alle, og nettopp derfor er det viktig å veie det gode opp mot det dårlige. Det er denne rollen våre detaljerte veiledninger skal bidra med. 

Våre eksperter har også lang erfaring med å teste ulike plattformer, der mange av dem aktivt driver med nettdesign. Dette har gjort det mulig å sammenligne kvaliteten på ulike tjenester, og dermed se hva man faktisk får for pengene sine. På denne måten har vi med sikkerhet funnet frem til de beste anbefalingene og verktøyene som faktisk resulterer i en profesjonell nettside. 

Vårt team

Selv om Nettlageren ble opprettet av Axel i en jakt på den perfekte informasjonskilden, har ferden derfra ført til at staben vår har vokst raskt. I dag finner du et dyktig lag med utviklere, skribenter, SEO genier og noen litt sære produktutvikler blant våre eksentriske medarbeidere. 

Til tross for at teamet bak Nettlageren har vokst betraktelig de siste årene, har innholdet og fokuset vårt forblitt det samme. Vi ønsker å finne frem til de beste verktøyene og gi deg, leseren vår de mest kunnskapsrike anbefalingene. 

Ønsker du vite mer om hvordan innholdet på denne siden er finansiert og hvordan Nettlageren betaler for salt i grøten – kan du lese mer om dette i vår disclosure.