Design: Lag nettsteder med reisetema med Wix

Nettlageren finansieres av våre lesere. Dersom du kjøper noe gjennom våre linker vil vi motta provisjon. Les mer om vår research-metodikk

Å reise åpner øynene og utvider perspektivene våre. For de som er lidenskapelig opptatt av å reise rundt i verden, kan det være utrolig givende å lage en nettside for å dele reisehistorier, tips og inspirasjon. Å bygge en visuelt tiltalende og funksjonell nettside med reisetema fra bunnen av kan imidlertid være utfordrende, særlig for nybegynnere. Det er her Wix’ muligheter kan være uvurderlige.

Wix tilbyr over 800 nettstedstemaer som er utformet for å dekke en rekke ulike behov, enten de er personlige eller profesjonelle. Disse malene fungerer som et fundament som hjelper deg med å strukturere ideene på nettstedet ditt. De kommer med eksempler på innhold, fargevalg, gallerier og viktige forretningsfunksjoner, som alle kan tilpasses.

Med disse temaene kan du lage fantastiske reisenettsteder med dra-og-slipp-redigering og innebygde funksjoner som er skreddersydd for reiselivsnisjen. Enten du ønsker å designe en enkel reiseblogg, et nettsted for bestilling av overnatting eller en mer kompleks reiseguideportal, har Wix verktøyene du trenger for å realisere visjonen din.

Når du designer reisenettstedet ditt på Wix-plattformen, bør du prioritere visse funksjoner og funksjoner i et reisetema:

Responsiv design

Med tanke på den utbredte mobilbruken er det viktig at nettstedet ditt ser bra ut og fungerer sømløst på alle enheter. Wix-maler er optimalisert for mobil, og du kan forhåndsvise nettstedet på tvers av skjermstørrelser.

Bilder

Bilder og videoer av høy kvalitet som fanger reisefølelsen, bidrar til å engasjere de besøkende. Wix tilbyr gratis arkivbilder og muligheten til å integrere egne visuelle medier.

Integrering av sosiale medier

Ved å gjøre det enkelt for besøkende å dele via Instagram, Facebook osv. kan du øke rekkevidden. Wix har sømløs sosial integrasjon.

Effektiv SEO

Med alt fra metadata til alt-tekst hjelper Wix deg med innebygd SEO slik at folk finner nettstedet ditt. Reisenisjen er svært søkedrevet.

Enkel bestilling

For nettsteder for booking av overnatting, turer og aktiviteter er sømløs integrering med bookingmotorer som Booking.com avgjørende. Wix har inngått partnerskap for å legge til rette for dette.

Wix håndterer også all hosting og oppdateringer for deg, slik at nettstedet ditt alltid er online og sikkert, det er ikke noe teknisk for deg å administrere, vi har en mer detaljert gjennomgang og alle funksjonene til Wix-plattformen her.

 logo

Test alle disse funksjonene med en gratis prøveperiode

Wix Reisetemaer

Som en fortsettelse på reisetemaet har vi bladd gjennom Wix’ 800 nettstedstemaer for å velge ut våre favorittmaler for reisetemaer (15 totalt) som vi mener er verdt å vurdere. Disse inneholder viktige elementer som slående heltebilder, enkle bestillingswidgets og oppfordringer til handling som inspirerer til å reise.

På vei til steder

reise tema 9

Fang essensen av eventyrene dine med denne visuelt slående malen for reiseblogger. Optimalisert for reiseentusiaster som ønsker å dele reisemål på en levende måte gjennom bilder, videoer, historier og reisetips. Vis frem severdighetene, lydene, smakene og stemningen på reisene dine på en måte som tar leserne med på reisen. Enten du er en erfaren backpacker eller en ambisiøs reiseskribent, gjør denne malen det enkelt for deg å samle reisekunnskapen og opplevelsene dine på en plattform som inspirerer andre eventyrere. Begynn å formidle ditt unike reiseperspektiv i dag ved å starte din egen reiseblogg med denne malen som pass.

På sporet

reise tema 7

Kartlegg drømmeeventyret ditt med denne allsidige malen som digital utklippsbok. Ideell for backpackere, reisende og nomader som vil vise frem episke utflukter gjennom blogger, bilder, videoer og mye mer. Du kan enkelt tilpasse det visuelt engasjerende oppsettet til å bli din egen kuraterte samling av reiseminner. Legg til din personlige biografi, kontaktinformasjon og tilgjengelighet for å gi liv til din globetrotterprofil. Enten du tar et sabbatsår, et sabbatsår eller ditt livs reise, kan du la denne malen minne deg om høydepunktene på reisen din på en plattform du kan dele med andre reisende. Den åpne veien venter – begynn å skrive om ditt neste store eventyr i dag.

360 reiseinspirasjon

reise tema 1

Med denne intuitive og inspirerende malen for reiseblogger kan du samle det globale fellesskapet av reisende og vandrere. Med organiserte seksjoner og relevante kategorier gjør den det enkelt for brukere over hele verden å utveksle råd, holde kontakten og utforske nye reisemål sammen. Skap et inkluderende knutepunkt der reisende kan møtes, mingle og lære av hverandres erfaringer og perspektiver. Enten du ønsker å skape en plattform der backpackere kan finne reisefeller eller familier kan koordinere gruppeturer, kan du bruke denne malen til å bygge opp alle typer reisefellesskap. Og med et fleksibelt redigeringsprogram kan du enkelt tilpasse formatet og designet til dine unike behov. Ta det første skrittet mot å starte din egen reiseblogg som forener og informerer reisende over hele verden på jakt etter nye eventyr.

Nomade på reisefot

reise tema 2

Med denne stilrene, minimalistiske reisebloggmalen kan du dele eventyr på farten. Den enkle stilen og det intuitive grensesnittet gjør den til den perfekte følgesvenn for nomader og vandrere som vil fortelle om sine eventyr gjennom levende historiefortellinger og visuelle dagbøker. Du kan følge hver eneste etappe av reisen din i sanntid, oppdatere hvor som helst og tilpasse underveis mens du reiser rundt i verden. Enten du backpacker på tvers av kontinenter, seiler på de syv hav eller bor i en van på landeveien, kan du med denne malen ta med deg følgerne dine til fjerntliggende steder med hvert eneste innlegg. Så hold deg i ro, omfavn reisen og fortell om reisene dine med denne strømlinjeformede, mobilklare malen.

Urbane nomadeventyr

reise tema 3

Eventyret venter med denne spennende nettsidemalen for turoperatører som guide. Gi liv til de mest storslåtte utfluktene dine ved hjelp av overbevisende historiefortelling, levende bilder og fristende oppfordringer til handling som gjør besøkende til utforskere. Takket være den sømløse Wix Bookings-integrasjonen kan kundene enkelt oppdage og reservere sin neste spennende ferie eller dagstur med bare noen få klikk. Dynamiske gallerier og videoer tar dem med til fjerne destinasjoner lenge før avreise. Del innsidetips og høydepunkter fra tidligere reiser for å gi reiselystne lyst til å legge ut på sine egne reiser sammen med deg. Enten du leder fotturer, arrangerer sykkelturer eller er kaptein på en seilcharter, gir denne malen deg verktøyene du trenger for å forvandle din lidenskap for eventyr til en engasjerende opplevelse som kan bestilles.

star icon

Priser fra: $4.50/mnd – $35/mnd

star icon

Gratis prøveperiode: Ja

9.5

Vår vurdering

Fordeler

  • star iconVeldig bra for nybegynnere
  • star iconStøtte for nettbutikk
  • star iconMange gode maler
  • star iconGode utvidelser

Ulemper

  • star iconLitt begrensende for veldig store sider
  • star iconKan være utfordrende å migrere til en annen plattform i fremtiden

Biter fra turen

reise tema 8

Tenn den kulinariske nysgjerrigheten med denne visuelt tiltalende og levende malen for matturer. Med iøynefallende bilder og overbevisende tekst kan du spre gleden ved å oppdage nye matretter og travle matmarkeder. Ved hjelp av Wix Bookings kan de besøkende enkelt reservere en tur med bare noen få klikk. Begynn å tilpasse nå for å øke synligheten din på nettet og kickstarte virksomheten din!

Byrundtur

reise tema 11

Med denne elegante og oppfinnsomme malen kan du lokke både turister og lokalbefolkning til å bli med på spennende byturer. Wix Bookings gjør det enkelt for de besøkende å melde seg på turer med bare noen få klikk, mens Wix Video hjelper deg med å arrangere og vise frem alt det fantastiske videoinnholdet ditt. Er du klar til å gjøre et globalt inntrykk? Lag nettstedet ditt i dag!

YOLO

reise tema 12

Gå ut over det vanlige med de livlige fargene og slående skrifttypene i denne gratis nettsidemalen. Vis frem de ekstraordinære reisemålene dine i lysbildegalleriet, og legg inn tekst for å beskrive dine spesielle pakker og tjenester.

Reisefotograf

reise tema 5

La de besøkende reise rundt i verden gjennom dine fengslende bilder ved å laste dem opp og vise dem på nettstedet ditt. Med en blanding av enkelhet og raffinement er denne malen perfekt for å holde de besøkende i ånde og få dem til å lengte etter mer.

Temaer for personlige blogger og vlogger

Personlige blogg- eller vlog-temaer fra Wix er også verdt å ta en titt på. Disse kan skreddersys for ethvert emne eller nisje og kan være et alternativ til de typiske malene med reisetema som vi har valgt ovenfor.

 logo

Test alle disse funksjonene med en gratis prøveperiode

Sammendrag

Ved å se på eksempler på ekte nettsteder som er designet på Wix-plattformen, kan du få inspirasjon til ditt eget nettsted. Bla gjennom nettsteder i din bransje eller nisje og analyser hvordan konkurrentene bruker designelementer og funksjonalitet for å engasjere besøkende.

Wix-bloggen byr også på et vell av designinspirasjon og tips. Den tar for seg de nyeste trendene og gir anbefalinger av optimale Wix-maler for ulike typer nettsteder og formål. For å komme i gang med å utforske malforslagene, er det bare å søke etter “templates” i søkefeltet på Wix Blog. Når du leser disse artiklene, kan du få god innsikt i malalternativer som er tilpasset dine mål.

FAQ

Hvor vanskelig er det å tilpasse en Wix-mal?

Wix har som mål å gjøre tilpasning tilgjengelig selv for nybegynnere. Du kan endre farger, skrifttyper, layout og legge til egen tekst/bilder ved hjelp av en intuitiv dra-og-slipp-editor. Avanserte brukere kan redigere HTML/CSS-kode. Supportartikler hjelper deg gjennom prosessen. Det er mye enklere å tilpasse en mal enn å bygge et nettsted helt fra bunnen av.

Er SEO godt håndtert i Wix for å sikre at folk finner reisetemaet mitt?

Wix har innebygde SEO-verktøy som hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer. Elementer som metadata og alt-tekst håndteres av plattformen, noe som er avgjørende for en nisjenettside innen reiseliv, ettersom den er svært søkedrevet. Dette sikrer at nettstedet ditt blir funnet av folk som leter etter reisetips og inspirasjon på nettet.

Kan jeg integrere sosiale medier og andre tredjepartsapplikasjoner med Wix-reisetemaet mitt?

Ja, Wix muliggjør sømløs integrering av sosiale medier som Instagram og Facebook for å øke nettstedets rekkevidde. Hvis du har en bookingside, gjør dessuten Wix’ samarbeid med bookingmotorer som Booking.com det enkelt å bestille, noe som gjør det til en helhetlig plattform for ulike integrasjoner.

Har Wix en markedsplass for betalte temaer og maler hvis de gratis ikke passer?

Ja, Wix tilbyr en markedsplass for betalte maler. Hvis gratismalene ikke dekker dine behov, kan du velge en betalt mal som kan være bedre egnet og ha flere funksjoner. Prisen for disse betalte malene kan variere fra 5 USD til 50 USD eller mer.

Tilbyr Wix en gratis prøveperiode?

Ja, Wix tilbyr en gratis prøveperiode på opptil 14 dager der du effektivt kan teste ut alle premiumfunksjonene på plattformen.