De 7 beste malene hos Wix

Nettlageren finansieres av våre lesere. Dersom du kjøper noe gjennom våre linker vil vi motta provisjon. Les mer om vår research-metodikk

Noe av det vanskeligste å planlegge om du aldri har laget en nettside før, er hvordan den skal se ut rent designmessig. Mange vil riktignok ha en formening om hva de ønsker seg som et resultat av nettsiden, men utover dette vil det gjerne være her man ender opp med å slå hodet i veggen. 

Heldigvis finnes det en enkel løsning for dette, og det er nettopp derfor nettsidebyggere som Wix har blitt så utrolig populære. Dette er programvare som lar deg bruke ferdige maler til å lage din rykende ferske nettside. Alt du trenger gjøre er å søke gjennom de mer enn 800 ulike malene, og velge den som passer din visjon best. 

Deretter står du fritt til å endre farger, bilder, størrelse eller noe annet du måtte finne for godt å tilpasse slik du ønsker. Her finnes det riktignok utallige aktører som tilbyr en slik løsning, men utvalget hos Wix er det svært få som kan måle seg med. Imidlertid kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte når det er et såpass stort utvalg. 

Vi har derfor valgt å trekke frem det vi anser som de absolutt beste malene hos Wix for å gi deg litt inspirasjon. Du kan selvfølgelig bruke disse til prosjektet ditt – eller du kan bruke dem som inspirasjon for hvordan du kan lage din egen nettside. Uansett hva du ser etter; her er de beste malene hos Wix akkurat nå.

Beste nettside maler hos Wix 2024

Her har vi samlet det vi anser som de beste malene for deg som vil lage en nettside med Wix akkurat nå. Spar tid ved å velge en mal som er rettet inn mot den bransjen eller emnet du ønsker, så kan du raskere publisere siden din på nett.

1. Online Meditation Classes Website

Dette er en helt ny mal hos Wix som fokuserer på meditasjon, men også lar deg promotere egne klasser på nett. Siden har et enkelt og organisert utseende, samt backend som lar brukerne selv administrere bookingene sine. Alt du trenger gjøre er å oppdatere timeplaner, legge inn tjenester og eventuelt skifte bildene om du ønsker dette. Når dette er unnagjort, så kan du raskt og enkelt publisere siden din. 

Online Meditation Classes

2. Online Fitness Program Website

Det er mye fokus på god helse i en hektisk hverdag, men ikke alle har tid til å reise på treningssenter. Dette har åpnet et nytt marked der personlige trenere tilbyr treningsprogrammer og oppfølging på nett. Imidlertid kan det være at du ønsker bruke tiden din på kundene fremfor å lage en ny nettside. Da er dette en utrolig effektiv mal – perfekt for deg som har et lite enkeltpersonforetak eller lignende. Siden har alt du trenger for å formidle produkter, timeplaner og annet til kundene dine. 

Online Fitness Program

3. Fitness Trainer Website

Siden vi allerede er inne på dette med trening, så er det greit å merke seg at Wix nylig lanserte en perfekt mal for personlige trenere. Denne er siden har et imponerende enkelt, men samtidig sporty utseende hvor du kan promotere produktet ditt. Du vil også finne alle nødvendige funksjoner som kontaktskjema, muligheten for å promotere videoer eller legge ut veiledninger slik du selv måtte ønske. Her kommer du raskt i gang med en profesjonell side som lar deg fokusere på kundene dine. 

Fitness Trainer

4. Personal Profile Website

Ønsker du å skille deg ut i bunken av jobbsøknader – eller bare samle alt om deg på et sted Da vil en personal profile fra Wix være midt i blinken. Dette er en mal som strengt tatt fungerer som en portefølje om deg på nett. Legg inn bloggen, podcasten, videoer, CV eller annet nyttig og la verden møte deg som du er. Ikke bli overrasket om en slik tvist på jobbsøknaden raskt får deg til toppen av bunken for kreativitet. 

Personal style Blog

5. Music Festival Website

En typisk anledning hvor Wix er den perfekte løsningen er for midlertidige prosjekter. Du vil gjerne ha en profesjonell nettside, men den må lages raskt og helst til et minimalt budsjett. Her har de riktignok flere ulike maler som passer godt til dette, men spesielt Music Festival template er midt i blinken for ulike eventer. Selv om den er rettet inn mot musikk, så kan du enkelt tilpasse den slik at den fungerer til hva det måtte være av andre happenings også. Gi arrangementet ditt en verdig nettside med denne malen. 

Music Festival Website

6. Wedding invitation Website

Vi har allerede nevnt arrangementer, men bryllup er en kategori for seg selv som krever litt spesiell omtanke. Her kan Wix tilby en rekke ulike maler, men spesielt deres nye Wedding Invitation mal er spennende å trekke frem. Denne er nemlig integrert med en RSVP funksjon som lar gjestene svare på invitasjonen så lenge de er på nettsiden. Det er også mulig å legge til ønskeliste, relevant informasjon for arrangementet og lignende slik at alle gjester finner det de trenger. 

Wedding invitation Website

7. Tech Company Website

Mange tror gjerne at man kun kan få enkle nettsider med en plattform som Wix, men potensialet er nesten uendelig. Du kan faktisk lage en rekke stilige nettsider som passer selv for den mest Hi-tech bedriften på markedet. Et godt eksempel på dette er Tech Company Website malen som er stilrent og moderne design full av ulike elementer. Dette er en nettside som er klar for action, men også lar deg presentere hva selskapet driver med på en seriøs måte. 

Tech Company Website

Oppsummering

Det er lenge siden Wix var en plattform kun for blogger, og som vi kan se i dette utvalget – kan du bruke malene deres til nesten hva som helst. Imidlertid kan det være vanskelig å vite hvor man bør starte, så vi har forsøkt å gjøre dette litt enklere. I denne artikkelen har vi trukket frem det vi anser som de absolutt beste malene hos Wix akkurat nå, og mange av disse er rykende ferske fra Wix sine egne utviklere. Best av alt er at du får en profesjonell nettside uten at du trenger bruke penger på et kostbart byrå. 

star icon

Priser fra: $4.50/mnd – $35/mnd

star icon

Gratis prøveperiode: Ja

9.5

Vår vurdering

Fordeler

  • star iconVeldig bra for nybegynnere
  • star iconStøtte for nettbutikk
  • star iconMange gode maler
  • star iconGode utvidelser

Ulemper

  • star iconLitt begrensende for veldig store sider
  • star iconKan være utfordrende å migrere til en annen plattform i fremtiden