12 Kraftige Wix-funksjoner for nettstedet ditt

Nettlageren finansieres av våre lesere. Dersom du kjøper noe gjennom våre linker vil vi motta provisjon. Les mer om vår research-metodikk

Oppdag en verden av muligheter med Wix, en plattform som er utviklet for å dekke alle dine behov på nettet. Med alt fra intuitiv nettstedsdesign til robuste forretningsverktøy tilbyr Wix en omfattende pakke for å bygge, administrere og utvide din tilstedeværelse på nettet.

Du kan dykke ned i over 800 designede maler, dra nytte av det avanserte webutviklingsmiljøet eller til og med leie inn en profesjonell til å sette i gang prosjektet ditt. Du kan enkelt administrere virksomheten din med integrerte e-handels-, planleggings- og analysefunksjoner. Med Wix får du ikke bare verktøyene du trenger for å lage en fantastisk nettside, men også en partner som kan hjelpe deg på din reise på nettet.

Wix Editor

wix editor

Wix Editor gir deg full kreativ frihet når du designer nettstedet ditt. Med dra-og-slipp-funksjonen kan du plassere elementer akkurat der du vil ha dem på siden, noe som gjør designprosessen intuitiv og morsom. Uansett om du er nybegynner eller erfaren designer, har Wix Editor verktøyene og funksjonene du trenger for å realisere visjonen din. Utforsk et hav av designmuligheter med Wix Editor, fra et bredt utvalg av skrifttyper og fargepaletter til avanserte designeffekter.

Wix ADI (kunstig designintelligens)

wix adi

Wix ADI er et banebrytende verktøy som lager en skreddersydd nettside for deg basert på dine unike behov og preferanser. Ved å svare på noen enkle spørsmål forstår Wix ADI stilen din og hva slags nettside du trenger, og lager en personlig nettside med profesjonell tekst og bilder. Wix ADI er en ideell løsning for deg som ønsker å få et flott nettsted raskt på plass uten å måtte fordype deg i designdetaljer, og gjør prosessen med å etablere en tilstedeværelse på nettet enklere enn noensinne.

Velo by Wix

velo by wix

Velo by Wix er en fullstack-utviklingsplattform for utviklere som ønsker å bygge og distribuere webapplikasjoner raskt. Velo er en åpen utviklingsplattform som gir deg verktøyene du trenger for å kode og administrere nettstedets backend, samtidig som den tilbyr integrerte databaser og robuste feilsøkingsverktøy. Velo er et fristed for utviklere som ønsker å fremskynde utviklingsprosessen uten at det går på bekostning av kraften og fleksibiliteten i webapplikasjonene.

Wix e-handel

wix e-handel

Wix eCommerce er en omfattende løsning for alle som ønsker å starte og administrere en nettbutikk. Wix eCommerce tilbyr en rekke verktøy, inkludert tilpassbare butikkfronter, sikre betalingsalternativer og effektive ordrehåndteringssystemer. Enten du selger produkter, tjenester eller digitale varer, gjør Wix eCommerce det enkelt å drive virksomheten din på nettet. Den sømløse integrasjonen gjør det enkelt å administrere lagerbeholdningen og spore bestillinger, slik at du kan konsentrere deg om å utvide virksomheten.

Wix-bestillinger

wix bestillinger

Wix Bookings er en praktisk funksjon for servicebaserte bedrifter, som gjør det mulig for kundene å bestille timer direkte på nettstedet ditt. Wix Bookings effektiviserer timeplanleggingsprosessen ved å tilby et intuitivt kalenderoppsett, nettbetaling og automatiske påminnelser. Med Wix Bookings blir det enkelt å administrere timeplanen, markedsføre tjenestene dine og holde kontakt med kundene, slik at du får mer tid til å fokusere på å yte fremragende service.

Wix Blogg

wix blogg

Wix Blog er en elegant plattform for å dele ideer, historier og innsikt med et større publikum. Den er utstyrt med tilpassbare layouter, sosiale delingsfunksjoner og muligheten til å planlegge innlegg. Enten du blogger alene eller administrerer en plattform med flere forfattere, legger Wix Blog til rette for en smidig bloggopplevelse. Det brukervennlige grensesnittet sørger for at det er enkelt å publisere og administrere innhold, selv for de som ikke er vant til å blogge, noe som gjør det til et fantastisk verktøy for å engasjere publikum og etablere en sterk tilstedeværelse på nettet.

star icon

Priser fra: $4.50/mnd – $35/mnd

star icon

Gratis prøveperiode: Ja

9.5

Vår vurdering

Fordeler

  • star iconVeldig bra for nybegynnere
  • star iconStøtte for nettbutikk
  • star iconMange gode maler
  • star iconGode utvidelser

Ulemper

  • star iconLitt begrensende for veldig store sider
  • star iconKan være utfordrende å migrere til en annen plattform i fremtiden

Wix Music

wix music

For musikere og band er Wix Music et fristed. Her kan artister laste opp musikken sin direkte til nettstedet, selge album, singler og promotere turneer uten mellomledd. Med elegante, tilpassbare musikkspillere og muligheten til å lage spillelister eller laste ned låter har det aldri vært enklere å administrere musikkarrieren på nettet. Wix Music forstår behovene til moderne musikere og tilbyr en plattform der de kan komme i kontakt med fans, selge merchandise og utvide merkevaren sin i det digitale landskapet.

Wix Photography

wix photo

Wix Photography er utviklet for at fotografer skal kunne vise frem arbeidet sitt på en fengslende måte. Med flotte, tilpassbare gallerier kan du vise bildene dine i ulike oppsett som fremhever stilen din. Det gjør det også enkelt å selge bilder og vise dem til kunder. Enten du er profesjonell fotograf eller hobbyfotograf, gir Wix Photography deg verktøyene du trenger for å lage en profesjonell portefølje på nettet, slik at du enkelt kan tiltrekke deg kunder og dele arbeidet ditt med resten av verden.

Wix Video

wix video

Wix Video er en plattform der videofotografer, filmskapere og bedriftseiere kan vise frem og dele videoene sine. Du kan opprette kanaler, selge eller leie ut videoene dine og til og med livestreame direkte på nettstedet ditt. Med de profesjonelle funksjonene for videohosting kan du engasjere publikum, spore ytelsesanalyser og tjene penger på innholdet ditt. Det er en altomfattende løsning for alle som ønsker å etablere en sterk videopresentasjon på nettet.

Wix-hendelser

wix hendelser

Wix Events gjør det enklere å administrere arrangementer, enten du arrangerer virtuelle eller fysiske sammenkomster. Du kan opprette og tilpasse flotte arrangementssider, selge billetter, administrere gjestelister og sende invitasjoner direkte fra nettstedet ditt. Med tilleggsfunksjoner som RSVP-sporing og spesialdesignede e-postinvitasjoner blir planleggingen og gjennomføringen av et arrangement en problemfri opplevelse, slik at du kan fokusere på å skape minneverdige øyeblikk for deltakerne.

Wix Restauranter

wix restauranter

Wix Restaurants er en alt-i-ett-løsning for restauranteiere. Wix Restaurants dekker alt fra visning av menyen og mottak av nettbestillinger til håndtering av reservasjoner. Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å oppdatere menyen og åpningstidene, og nettbestillingsfunksjonen åpner for en ny inntektsstrøm som når ut til kunder fra nær og fjern. Med Wix Restaurants blir det enklere å administrere den digitale delen av restaurantvirksomheten din, slik at du kan konsentrere deg om å levere god mat og enestående service til kundene dine.

Wix App Market

wix app market

Wix App Market er en skattekiste av kraftige nettapper som forbedrer nettstedets funksjonalitet. Den dekker et bredt spekter av kategorier som markedsføring, nettsalg, tjenester og arrangementer, medier og innhold, designelementer og kommunikasjon. Enten du ønsker å optimalisere nettstedets markedsføringspotensial, selge produkter, administrere arrangementer, berike medieinnhold eller fremme kommunikasjon, har Wix App Market en løsning. Utforsk et omfattende utvalg av apper for å samle inn leads, analysere trafikk, samhandle med besøkende og mye mer for å styrke Wix-nettstedet ditt.

 logo

Test alle disse funksjonene med en gratis prøveperiode

Sammendrag

Oppdag Wix’ mangfoldige funksjoner, fra å skape et unikt nettsted med Wix Editor og ADI til å selge varer via Wix eCommerce eller dele din kunst gjennom Wix Music and Photography – løsningene er mange. Dra nytte av fordelene ved en allsidig tilstedeværelse på nettet. Ta et dypdykk i Wix med en gratis prøveperiode for å utforske en verden av digitale muligheter som venter på deg.